What are you looking for

Carl&Johan

  • Geschrieben am
Carl&Johan

Blog

Carl & Johan is gegroeid uit de synergie tussen twee gepassionneerde co-founders met een gemeenschappelijke missie: een levenslange oplossing bieden voor iedereen die begaan is met tattoos.

Carl is de rusteloze out-of-the-box rebel met een commerciële achtergrond in premium kwaliteitswagens. Johan is de apotheker met een missie: altijd uitkijken naar nieuwe oplossingen en natuurlijke producten.

Ze ontmoetten mekaar op een liefdadigheidsevent. Sindsdien stopten de twee creatieve breinen niet met connecteren. Een non-stop dialoog. Carl begon met de rationele argumenten om hun businessplan te upgraden. Intussen focust Johan zich - met zijn wetenschappelijke achtergrond - op het verbeteren van de producten.

Dag en nacht werkten ze eraan. Ontwikkelen, bedenken, herdenken, problemen oplossen, hindernissen ontwijken, testen, verbeteren…etc.  Twee intense jaren van groeiend enthousiasme resulteerden in de organische en natuurlijke ’tattoo care-lijn’ die C&J al jaren op het oog hadden.

Maar vanaf nu, is Carl & Johan ook joùw verhaal. Het gaat om het behouden en beschermen van jouw diepste en fijnste herinneringen en expressies op jouw huid.  Koester je herinneringen, voed je huid zodat het artwork voor altijd schittert.

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »