What are you looking for

PROMO PACKS: Sun + Bodymilk - Sun + Stick

  • Enviado el
PROMO PACKS: Sun + Bodymilk - Sun + Stick

Luchtvervuiling, stress, zon, zeep, ouderdom,...  breken je inktpigmenten af. De kleuren en de lijnen van je tattoo zullen zichtbaar achteruit gaan. Jouw tattoo verdient veel beter. het is jouw herinnering die je koestert, een emotie die je wilt delen. Wil jij jouw tattoo niet eeuwig laten schitteren?

Gelukkig kan dit!!! Hiervoor bieden we onze C&J Care producten aan:

- Een C&J Bodymilk: als extra is het nog super hydraterend, dringt de huid onmiddellijk binnen en verkrijgbaar in 3 geuren. Bovendien kan je deze gebruiken voor het ganse lichaam.

- Een C&J Stick: als extra geeft de stick een boost aan de kleuren van je tattoo en tevens zorgt zij voor een lichte glans over je tattoo.

- Een C&J Suncream: smeer je tattoo meerdere keren per dag in met onze C&J sun protection. Je lichaam kan je insmeren met een factor 30, voor je tattoo is factor 50 aangeraden.

Wij zorgen ervoor dat jouw herinnering wordt beschermd, behoud en straalt. Herinneringen zijn er om te koesteren en te delen. Gelukkig kan dit door onze producten en jouw zorg. Samen gaan we voor die schitterende tattoo!! Start vandaag nog met onze Care en Sun producten aan promoprijzen!! http://www.carlandjohan.com/nl/shop/

 

 

Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »