What are you looking for

Laat je tattoo eeuwig schitteren! Gelukkig het kan!!

Laat je tattoo eeuwig schitteren! Gelukkig het kan!!

Luchtvervuiling, stress, zon, zeep, ouderdom,...  breken je inktpigmenten af. De kleuren en de lijnen van je tattoo zullen zichtbaar achteruit gaan. Jouw tattoo verdient veel beter. het is jouw herinnering die je koestert, een emotie die je wilt delen. Wil jij jouw tattoo niet eeuwig laten schitteren?

Gelukkig kan dit!!! Hiervoor bieden we onze C&J Care producten aan:

- Een C&J Bodymilk: als extra is het nog super hydraterend, dringt de huid onmiddellijk binnen en verkrijgbaar in 3 geuren. Bovendien kan je deze gebruiken voor het ganse lichaam.

- Een C&J Stick: als extra geeft de stick een boost aan de kleuren van je tattoo en tevens zorgt zij voor een lichte glans over je tattoo.

- Een C&J Pocket Balm: is gelijk aan de stick maar geschikt voor de kleinere tattoos.

Bij het plaatsen van een nieuwe tattoo, kan je onze care producten gebruiken vanaf de 3de week na het zetten van de tattoo. De eerste twee weken gebruik je de C&J Recovery producten (regenerating cream en soap). Bij een bestaande tattoo kan je de C&J Care producten onmiddellijk gebruiken.

Wij zorgen ervoor dat jouw herinnering wordt beschermd, behoud en straalt. Herinneringen zijn er om te koesteren en te delen. Gelukkig kan dit door onze producten en jouw zorg. Samen gaan we voor die schitterende tattoo!! Start vandaag nog met onze Care producten http://www.carlandjohan.com/nl/shop/

 

Utilizzando il nostro sito, l'utente accetta l'utilizzo di cookie ci aiuteranno a migliorare questo sito. Nascondi questo messaggio Maggiori informazioni sui cookie »