Laat je tattoo eeuwig schitteren! Gelukkig kan het!!

Laat je tattoo eeuwig schitteren! Gelukkig kan het!!

Luchtvervuiling, stress, zon, zeep, ouderdom,...  breken je inktpigmenten af. De kleuren en de lijnen van je tattoo zullen zichtbaar achteruit gaan. Jouw tattoo verdient veel beter. het is jouw herinnering die je koestert, een emotie die je wilt delen. Wil jij jouw tattoo niet eeuwig laten schitteren?

Gelukkig kan dit!!! Hiervoor bieden we onze C&J Care producten aan:

- Een C&J Bodymilk: als extra is het nog super hydraterend, dringt de huid onmiddellijk binnen en verkrijgbaar in 3 geuren. Bovendien kan je deze gebruiken voor het ganse lichaam.

- Een C&J Stick: als extra geeft de stick een boost aan de kleuren van je tattoo en tevens zorgt zij voor een lichte glans over je tattoo.

- Een C&J Pocket Balm: is gelijk aan de stick maar geschikt voor de kleinere tattoos.

Bij het plaatsen van een nieuwe tattoo, kan je onze care producten gebruiken vanaf de 3de week na het zetten van de tattoo. De eerste twee weken gebruik je de C&J Recovery producten (regenerating cream en soap). Bij een bestaande tattoo kan je de C&J Care producten onmiddellijk gebruiken.

Wij zorgen ervoor dat jouw herinnering wordt beschermd, behoud en straalt. Herinneringen zijn er om te koesteren en te delen. Gelukkig kan dit door onze producten en jouw zorg. Samen gaan we voor die schitterende tattoo!! Start vandaag nog met onze Care producten.

* We'll never share your email with anyone else.
MasterCard Visa Maestro Bancontact iDEAL SOFORT Banking PayPal PayPal Debit or Credit Card PayPal Pay Later
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »