Before and after the use of our C&J care products!

  • Geschrieben am
Before and after the use of our C&J care products!

Waarom onze CARE producten gebruiken?

Enkele belangrijke redenen:

- Bereid je huid 4 weken lang goed voor, voor het plaatsen van de tattoo

=> Het is namelijk belangrijk dat je huid flexibel is en goed gehydrateerd. Op deze manier krijg je een mooier resultaat, omdat de inktpigmenten ideaal worden geabsorbeerd. Je huid is soepel, dus het plaatsen van de tattoo is minder pijnlijk. Gebruik hiervoor onze C&J Bodymilk.

- 2 weken na het plaatsen van de tattoo:

=>Tattoopigmenten kan je niet verzorgen, zonder de huid te verzorgen. Meer nog: een getatoeëerde huid zal beter verzorgd moeten worden dan een niet-getatoeëerde huid. Daarom zijn onze CARE producten ook zo uniek om de huid spannend jong en vitaal te houden, om de pigmenten zo goed mogelijk bij elkaar te houden. Ook door de werking van de producten op de huidbarrière geven zij een natuurlijke gloed aan de huid, waardoor de huid en de kleuren van de tattoos optimaal tot hun recht komen. Gebruik hiervoor onze C&J Bodymilk, C&J Stick of C&J Pocket Balm.

Waarom onze SUN producten gebruiken?

=> Onze C&J SUN producten beschermen de huid en de tattoopigmenten tegen UVA en UVB-zonnestralen. Tattoopigmenten vallen onder invloed van de zon en zonnebank uit elkaar in deeltjes die kanker kunnen veroorzaken. Je tattoo zal door blootstelling aan de zon uiteraard ook snel vervagen. Dit zijn al twee belangrijke reden om je tattoo te beschermen.

Het gebruik van onze C&J CARE & SUN-gamma is het lang leven van je tattoo!! Profiteer nu van onze acties!!

 

http://www.carlandjohan.com/nl/shop/

* Wir werden Ihre E-Mail-Adresse niemals an Dritte weitergeben.
MasterCard Visa Maestro Bancontact iDEAL SOFORT Banking PayPal PayPal Debit or Credit Card PayPal Pay Later
Mein Konto
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Sprache
Ihr Warenkorb
Ihr Warenkorb ist leer
Suchen
Search suggestions
Keine Produkte gefunden...
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »