Hoe vermijd je een droge huid en een doffe tattoo?

  • Publié le

Vermijd droge huid en jeuk met onze C&J neutrale pH zeep en C&J bodymilk! Je getatoeëerde huid is nu extra gevoelig voor droogte (winterkou, centrale verwarming...) waardoor de kleuren en de glans verminderen! Gebruik hiervoor onze C&J Bodymilk en Purifying Soap. Je zal heel snel het verschil merken!

Vermijd droge huid en jeuk met C&J neutrale pH zeep en C&J bodymilk

 

Hoe ontstaat droge huid en dus veel jeuk?

Het gebruik van water en zeep reinigen de huid, maar tegelijkertijd worden onze huidvetten weggespoeld. Hierdoor verliest de huid zijn barrière en daarmee ook juist veel water.

Ook de koude wintermaanden en de centrale verwarming zorgen voor een droge atmosfeer, alsook sommige huidziekten gaan gepaard met een droge huid en een oudere huid verliest tevens het vermogen om water vast te houden.

Ook je getatoeëerde huid kan gevoelig zijn voor droogte, waardoor de kleuren, glans aan frisheid inboeten.

Vermijd de neiging om bij droogte en jeuk een tijd onder stromend koud water te gaan om de jeuk te stillen. Helaas geeft dit maar een tijdelijk effect, nadat je bent opgedroogd, komt de jeuk net zo hard terug.

Gebruik onze C&J bodymilk dagelijks, zij zal ervoor zorgen dat je vochtbalans van je huid terug in evenwicht wordt gebracht. Tevens maak je gebruik van de C&J neutrale pH zeep.

Om de huid gezond en in balans te houden is het belangrijk dat de pH waarde van de huid zo neutraal mogelijk blijft, zodat het beter vocht kan vasthouden en er minder kans is op uitdroging. Je kunt je huid hier een handje bij helpen door zoveel mogelijk pH-huidneutrale producten te gebruiken.

* Nous ne partagerons jamais votre e-mail avec quelqu'un d'autre.
Mon compte
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Langue
Panier
Votre panier est vide
Rechercher
Search suggestions
Aucun produit n’a été trouvé...
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »